Πανελληνιο Πρωταθλημα Δρομου Ανδρων - Γυναικων 2016

Στην μακρινή Λακωνία (ταξίδι 2000 χιλιομέτρων) μετέβη ο Θρακας Ιππεας Ποδηλατικος Σύλλογος Κομοτηνής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών.

6 αθλητές και 2 συνοδοί, η μεγαλύτερη αποστολή από την Βόρειο Ελλάδα για 3 ημέρες 24/25/26, προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πριν πούμε όμως οτιδήποτε για τα αποτελέσματα των αθλητών μας να αναφέρουμε πως Πρωταθλητής Ανδρών και στα 2 αγωνίσματα αντοχής και χρονόμετρου, ήταν για άλλη μια χρονιά ο σύμβουλος οργάνωσης ανάπτυξης και προπονητικής του Θράκα Ιππέα ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ, ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει και στους Ολυμπιακούς αγώνες του ΡΙΟ.

Η αποστολή του Θράκα Ιππέα ήταν ελλιπής λόγο τραυματισμών και προσωπικών υποχρεώσεων των αθλητών, αυτοί που βρέθηκαν στην Λακωνία αγωνίστηκαν με πάθος και αυτοθυσία σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και απέδειξαν απέδειξαν ότι η ομάδα θα έχει σταθερές βάσεις και καλό μέλλον.

ΒΑΣΩ ΓΑΡΑΓΑΝΗ 7η στην αντοχή

ΤΕΡΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 11ος αντοχή 31ος χρονόμετρο

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 46ος αντοχή 57ος χρονόμετρο

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 30ος αντοχή 

ΛΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 67ος αντοχή και 54ος χρονόμετρο 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 21ος χρονόμετρο

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Kyle Lowe και τους ΤΕΡΖΗ ΧΡΗΣΤΟ & ΜΑΡΙΑ για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που έδωσαν στους αθλητές καθ' όλη την διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου.

GALLERY