Αναβαση Παντοκρατορα, Κερκυρα 2016

Άξιοι συγχαρητήριων οι Λαμπρούσης Δημήτρης, Γιοχάλας Γιώργος, Μάρτης Διονύσης, Μπογιάκης Γιώργος μιας και κατάφεραν παρ' όλη την απειρία τους σε θέματα διοργάνωσης αγώνων, να διεξαχθεί ο αγώνας με απόλυτη ασφάλεια σε μία πανέμορφη διαδρομή με πολλούς φιλικούς και χαμογελαστούς εθελοντές και άψογη φιλοξενία.

Η δε πρόσκληση προς το Θράκα Ιππέα για τη συνδιοργάνωση ήταν κάτι παραπάνω από τιμητική. Να αναφέρουμε δε και την άμεση ανταπόκριση και έγκριση του αγώνα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας - Hellenic Cycling Federation κατανοώντας το σκοπό και τους στόχους μας να συνδιοργανώσουμε ένα αγώνα στο νησί που κατ' ουσία είναι εκτός ποδηλατικού χάρτη.

Τα αποτελέσματα αναφέρονται τυπικά μιας και τα κέρδη αυτού του ταξιδιού ήταν πολλά περισσότερα.

1η θέση γενικής Σταύρος Κανελλόπουλος

1η και 2η θέση στην κατηγορία 18-29 οι Justin Rice και Matthew Miller αντίστοιχα και 2 -3 γενικής 

2ος στην κατηγορία του και 6ος γενικής ο Κimble Kyle.

Παρ όλα αυτά υπάρχει η ελπίδα του χρόνου να βρεθεί εκεί όλο το αγωνιστικό τμήμα μιας και ο κύριος Γκογκοτσης συζήτησε με τους συντελεστές της οργάνωσης του αγώνα ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ το ενδεχόμενο να μπει αγώνας διήμερος στο αγωνιστικό καλεντάρι του 2017. 

Γιατί πραγματικά μπορεί η ποδηλασία να μην έχει κάτι να προσφέρει σε ένα τέτοιο προβεβλημένο νησί αλλά το νησί έχει πολλά να δώσει για την ανάδειξη της ποδηλασίας.